Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vlaky mezi Karlovými Vary a Bečovem nad Teplou nahradí autobusy

Cestující se na zmíněné trati musejí připravit na týdenní výluku, která má začít 10. května. Informovala o tom Jana Pavlíková, mluvčí Karlovarského kraje s tím, že doprava bude zajištěna náhradními autobusy.

„Jednat se bude o nepřetržitou výluku, takže všechny spoje nahradí autobusy. Výluka je plánována od 10. do 15. května. Důvodem je oprava a údržba železniční infrastruktury na vyloučeném úseku trati,“ uvedla Jana Pavlíková.

Společnost, která v úseku mezi Karlovými Vary a Bečovem nad Teplou, dopravu zajišťuje, se cestujícím omlouvá za komplikace a upozorňuje, že náhradní autobusové spoje budou odjíždět od budovy Dolního nádraží v Karlových Varech a označeného stanoviště železniční budovy v Bečově nad Teplou.

„V autobusech bude v závislosti na kapacitě omezena přeprava cestujících na vozíku a přeprava jízdních kol a kočárků,“ upozorňuje dále dopravce.

Náhradní autobusy budou cestující obsluhovat na jedenácti zastávkách, ale například v Doubí nebudou zajíždět k nádraží, ale využijí zastávku MHD Svatošská.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto facebook.com

Štítky výluka, železnice, doprava, Karlovarský kraj, náhradní doprava, autobusy, Karlovy Vary, Bečov nad Teplou, Jana Pavlíková, Doubí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vlaky mezi Karlovými Vary a Bečovem nad Teplou nahradí autobusy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.