Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Agresor vyhrožoval plynovou pistolí, poté vytáhl nůž

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání devětadvacetiletého muže z Karlových Varů. Toho obvinili ze spáchání přečinů nebezpečného vyhrožování a výtržnictví. K incidentu došlo v úterý 12. prosince.

V ten den měl muž po elektronické konverzaci navštívit svou přítelkyni v jedné z heren v Karlových Varech.

„K ženě si přisedl jí neznámý šestatřicetiletý muž, který se ženou začal konverzovat. To se ale zřejmě nelíbilo jejímu příteli, který kolem půlnoci k muži přišel a začal ho vulgárně urážet, přičemž mu dále sdělil, že ho fyzicky napadne. Šestatřicetiletý muž mu na to odpověděl, ať jdou ven. To obviněný muž uposlechl a oba dva šli před hernu. Tam devětadvacetiletý muž vytáhl plynovou pistoli, kterou na staršího muže mířil,“ popsal událost policejní mluvčí Jan Bílek.

Napadený pak odešel zpět do vnitřních prostor herny. Potyčku chtěl nahlásit na linku 158. Obviněný mu měl říct, že nikoho volat nebude a vytáhl nůž. Šestatřicetiletého muže začal ohrožovat.

„Nůž mu měl přiložit ke krku a přitom mu dále vyhrožoval fyzickým napadením. Ten se ale začal bránit, přičemž mu v oblasti hlavy obviněný muž způsobil dvě povrchové řezné rány,“ sdělil Bílek.

Na místo pak přijeli policisté. Ti mladšího muže zadrželi, našli nůž a po chvíli hledání také střelnou zbraň ukrytou ve zdi nedaleko herny. 

„V případě prokázání viny devětadvacetiletému muži hrozí trest odnětí svobody až na tři roky,“ dodal Bílek.

Ohodnoť článek

Foto Jakub Bartoš

Štítky karlovarský kraj, policie, krimi

Agresor vyhrožoval plynovou pistolí, poté vytáhl nůž  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.