Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Česko čeká deštivý týden, objevit se mohou i bouřky

Slunečné dny končí, v týdnu zaprší, objevit se mohou i bouřky. Mírně se také ochladí, dnes a v úterý se nejvyšší denní teploty budou pohybovat kolem 20 stupňů Celsia, pak se bude slabě oteplovat.

Vyplývá to z týdenní předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). Dnes meteorologové očekávají přes den zataženo až oblačno, na západě Čech přechodně polojasno.

Místy se vyskytne déšť nebo přeháňky, na jihu budou srážky četnější, ojediněle se mohou objevit bouřky. „Při trvalejším dešti zůstanou teploty kolem 17 stupňů Celsia, jinak se budou pohybovat lehce nad 20 stupňů Celsia,“ sdělil ČHMÚ.

Podobné teploty vydrží i v úterý a od středy se začne slabě oteplovat na hodnoty kolem 25 stupňů Celsia. „Přeháňky a bouřky se budou vyskytovat hlavně odpoledne,“ uvedli meteorologové na facebooku.

V pátek by teploty mohly dosáhnout až 26 stupňů Celsia a o víkendu až 27 stupňů Celsia. Místy přeháňky nebo bouřky vydrží podle předpovědi až do konce týdne.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, předpověď, čhmú

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Česko čeká deštivý týden, objevit se mohou i bouřky  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.