Počasí dnes22 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Muž měl vykrádat objekty v Aši a okolí, hrozí mu vězení

Kriminalisté z Chebu dopadli muže, který měl v Aši a okolí vykrádat nejrůznější objekty. Podle obvinění měl krást v kůlně, garáži či sklepě. Odnášel si nejrůznější věci a způsobil škodu za desítky tisíc korun.

„Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání dvaadvacetiletého muže z Chebska, kterého obvinili ze spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody,“ informoval policejní mluvčí Jan Bílek.

Obviněný měl v dubnu v Aši a blízkém okolí provést nejméně čtyři krádeže. V menší obci u Aše měl vstoupit na jeden z pozemků, na kterém stála zahradní chatka a kůlna. „Do kůlny následně vniknul, prohledal jí a odcizil z ní motorovou pilu. Jen o pár dní později si měl vyhlédnout v Aši jednu ze zahrádkářských kolonií v Aši. Poté měl z jedné ze zahrad odcizit z volně přístupného přístřešku další motorovou pilu,“ popsal Bílek. 

K dalším dvěma krádežím došlo ve městě Hranice nedaleko Aše. Tam měl vstoupit na pozemek, na kterém se nacházel dům v rekonstrukci. Obviněný našel klíč od garáže, odkud odnesl dětský motocykl. Při poslední krádeži se měl dostat do sklepa rodinného domu, odkud vzal několik desítek kusů potravin a nápojů. 

„Svým jednáním měl způsobit celkovou škodu téměř 20 tisíc korun. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky,“ dodal Bílek. 

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky , policie, chebsko, muž, obvinění, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž měl vykrádat objekty v Aši a okolí, hrozí mu vězení  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.