Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Do Potůček na Karlovarsku přijely stovky lidí, aby lyžovačkou zahájily novou sezonu

Stovky lidí si o víkendu užily v krušnohorském areálu Skipot v Potůčkách na Karlovarsku první lyžování v nové zimní sezoně. V sobotu tam lyžovalo 350 lidí, v neděli o stovku méně. Potůčky jsou tak jedním z prvních areálů v Česku, které zahájily zimní sezonu a podle dostupných informací první v západních Čechách. Lyžuje se zatím na hlavní sjezdovce, výhradně na technickém sněhu, řekl majitel Marek Plachý. V Česku se o víkendu lyžovalo ještě na Černé hoře v Krkonoších.

„Lyžovali jsme na hlavní půlkilometrové sjezdovce, která vede podél vleku, celá je pokrytá půl metrem sněhu. Zahájení sezony se povedlo, lidé se těšili a měli jsme plno," řekl Plachý. Lyžaři si podle něj v Potůčkách užili příjemného jasného zimního počasí s teplotami kolem minus dvou stupňů. Dostatek sněhu vyrobili při ochlazení už minulý víkend.

V sobotu se areál otevřel i na večerní lyžování. V nadcházejícím týdnu nabídne večerní lyžování od 17:00 do 20:00 také ve středu, v pátek a v sobotu, denní lyžování od 9:00 do 16:00 bude zase o víkendu.

Celodenní lyžování stojí v Potůčkách dospělé 370 korun a děti 300 korun. Tříhodinové večerní lyžování přijde dospělého na 250 a dítě na 200 korun.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FB/Ski areál Potůčky

Štítky Lyžování, Rekreace, Karlovarský, Potůčky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Potůček na Karlovarsku přijely stovky lidí, aby lyžovačkou zahájily novou sezonu  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.