Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Neodbytný stalker pronásledoval svou bývalou přítelkyni, pak ji surově napadl

Osmadvacetiletý muž ze Sokolovska několik týdnů pronásledoval svou bývalou partnerku. Chodil k jejímu bytu a doprošoval se, aby jej vpustila dovnitř. Když to žena odmítala, vykonal velkou potřebu přímo na rohožku přede dveřmi. Jednoho dne se mu ale podařilo do bytu dostat a ženu brutálně zbil.

Agresor svou bývalou parnerku pronásledoval, nadával ji a vyhrožoval. „Vše vyvrcholilo toho dne, kdy měl muž opět přijít k bytové jednotce a poté, co mu žena neotevřela, tak měl vykonat potřebu na rohožku umístěnou před vstupními dveřmi. O několik hodin později se měl k bytu vrátit a využít toho, že si žena myslela, že na vstupní dveře klepe její kamarádka,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Chvilka nepozornosti stačila, aby se na ženu vrhl. Několikrát ji udeřil pěstí do hlavy. Všeho nechal až ve chvíli, kdy do bytu vstoupila matka napadené, která okamžitě zavolala policii. Útočník se hned dal na útěk, ten ale netrval dlouho.  

„Po tomto útoku musela jednačtyřicetiletá žena se svým zraněním vyhledat lékařské ošetření v nemocnici. V případě prokázání viny hrozí osmadvacetiletému muži trest odnětí svobody až na tři roky,“ dodal mluvčí.

Není to přitom tak dávno, co se policisté zabývali podobným případem v Ostrově. I zde agresivní muž napadl svou bývalou parnertku, kterou mlátil pěstmi do obličeje. 

„Z kuchyně měl následně vzít dva nože a bývalé družce vyhrožovat usmrcením. Po chvíli měl jeden z nožů odložit a druhý zabodnout do podlahy. Udeřit pěstí měl také matku poškozené, která do bytu po incidentu přišla. Při svém odchodu měl podezřelý muž navíc odcizit svazek klíčů a finanční hotovost ve výši téměř dva tisíce korun,“ řekla k případu policejní mluvčí Eva Valtová.

Šestatřicetiletému muži teď hrozí až tříletý trest.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, Sokolov, napadení, policie, pronásledování, okres Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neodbytný stalker pronásledoval svou bývalou přítelkyni, pak ji surově napadl  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.