Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Zloděj na místě činu zapomněl své doklady a kilo marihuany

Policistům velmi ušetřil práci jednačtyřicetiletý muž, které se vloupal do obytného přívěsu v zahrádkářské kolonii v Ostrově na Karlovarsku. Na místě se zabydlel, a tak si zde odložil i pár věcí, mezi nimi například doklady a více než kilo konopí.

Zahrádkářská kolonie se stala útočištěm pro zloděje, který prošmejdil pár chatek a karavanů. Kradl drobnosti jako je oblečení nebo světlo. V jednom z obytných přívěsů se nakonec ubytoval a strávil zde několik nocí.

„Nejen že na jednom z pozemků ponechal své osobní dokumenty, ale dokonce si na něm a v jedné chatce něco úmyslně uschoval. Jednalo se celkem o 1,2 kilogramů sušiny konopí, kterou nalezli poté poškození majitelé. Muž si měl zde své věci ponechat s úmyslem se pro ně později vrátit,“ uvedla k případu policejní mluvčí Eva Valtová.

Výtečník svým jednáním způsobil škody za téměř 14 tisíc korun. Muž teď čelí obvinění nejen za vloupání, ale teď také na přechovávání omamných látek a jedu.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky krimi, krádež, Ostrov, policie, zloděj, drogy, marihuana, karavan, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj na místě činu zapomněl své doklady a kilo marihuany  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.