Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pozor na zloděje v kempech. Vykradou stan během toho, co spíte

Během letních prázdnin řada lidí vyráží na dovolené pod stan nebo do chatek na různá místa. Jenže spolu se spokojenými rodinami se do kempů vydávají i zloději s jediným záměrem, něco si odnést.

K létu stanování, táboráky a pohodové večery tak nějak patří. Jenže stačí se ohlédnout, na chvilku nesledovat své věci a záhy o ně můžete přijít. Někteří zloději mají navíc tolik drzosti, že vás okradou přímo ve stanu, zatímco vy spíte. „Takovou nemilou zkušenost má třiatřicetiletý muž, který se svou partnerkou přijel k Máchovu jezeru,“ informovala policejní mluvčí Ivana Baláková.

Minulý týden spokojeně usnuli ve stanu a když se jen o pár hodin později probudili, byli bez peněženky. „Přišli tak o hotovost 20 000 korun, tři platební karty a všechny osobní doklady,“ komentovala Baláková.

Pro změnu o batoh přišla rodina, která se ubytovala v kempu Klůček v Doksech. Stačilo zapomenout batoh na terase chaty a vzápětí přišli o osobní doklady i peníze. V tomto případě se ale podařilo zloděje dopadnout ještě ten samý den. „Dvaadvacetiletý zloděj měl totiž na svědomí další krádeže v okolí,“ doplnila mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky kemp, tábor, prázdniny, stan, chata, zloděj, policie, prevence, Máchovo jezero, Doksy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pozor na zloděje v kempech. Vykradou stan během toho, co spíte  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.