Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Muž napadl svou devadesátiletou příbuznou. Při návštěvě pečovatelského domu jí ukradl peněženku

Případ těžko pochopitelného hyenismu vyšetřují kriminalisté ze Sokolova. Podle nich měl třicetiletý muž napadnout a okrást devadesátiletou seniorku při návštěvě pečovatelského domu. Za to agresorovi hrozí až desetileté vězení.

„Obviněný měl v pondělí 30. srpna letošního roku navštívit svou devadesátiletou příbuznou v domě s pečovatelskou službou na Sokolovsku. Během návštěvy jí měl požádat o půjčení finančních prostředků a ta mu měla odpovědět, že v současné době mu peníze půjčit nemůže, protože je sama potřebuje. Obviněný si k ní měl přisednout a začít jí škrtit. Po chvíli jí měl povalit na zem a fyzicky jí napadnout,“ potvrdil mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Muž měl poté seniorce vzít peněženku s hotovostí. „Útokem jí způsobil zranění, se kterým musela být žena ošetřena v nemocnici. Svým jednáním způsobil devadesátileté ženě škodu přibližně tři tisíce korun,“ dodal Kopřiva. Podle mluvčího policie muži hrozí v případě odsouzení až desetiletý žalář.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky Sokolov, napadení, Policie ČR, senior, pečovatelský dům, dům, návštěva, okres Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž napadl svou devadesátiletou příbuznou. Při návštěvě pečovatelského domu jí ukradl peněženku  |  Sokolovsko  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.