Počasí dnes22 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Oprava Vyšehradské v Karlových Varech skončila před termínem

V Karlových Varech tento týden firma předala opravenou Vyšehradskou ulici. Práce skončily o zhruba dva týdny dříve a investice vyšla na 6,8 milionu korun bez DPH, což je o zhruba 300 tisíc méně, než se předpokládalo.

Společnost Colas CZ měla na akci 23 týdnů a předběžné náklady byly 7,1 milionu korun bez DPH. „Navzdory divoké srpnové průtrži mračen, která přinesla extrémní srážky a vyplavila veškerý materiál, který byl během stavby v ulici uložen, s podařilo zhotoviteli dokončit zakázku včas, dokonce ještě v předstihu - termín dokončení vycházel na 22. prosince, ale stavba byla kompletně ukončena už 8. prosince. Konečná cena stavby byla navíc snížena o 300 tisíc na konečných 6,8 milionu korun bez DPH,“ informovalo město v tiskové zprávě.

Tento týden ulici převzali zástupci města při oficiálním předání. Vyšehradská ulice je jednou z nejstrmějších ulic v Karlových Varech se sklonem až 23 procent, jak na což upozorňuje dopravní značka. 

Ohodnoť článek

Foto Město Karlovy Vary

Štítky karlovy vary, ulice, rekonstrukce, vyšehradská

Oprava Vyšehradské v Karlových Varech skončila před termínem  |  Karlovarsko  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.