Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Chebu začne rekonstrukce atletického areálu a stavba nového skateparku

V Chebu začne brzy modernizace a rozšíření sportovního areálu na levém břehu Ohře. Kromě obnovy běžecké dráhy a přemístění basketbalového hřiště zde vznikne i nový skatepark. Všechny stavební práce by měly skončit do konce letošního roku, řekl místostarosta Chebu Ladislav Hrubý (VPM).

"Na levém břehu Ohře bude více stavebních objektů. Práce mají začít příští týden," popsal Hrubý. Pracovat se bude na dráze, stavebníci vybudují atletické sektory na technické disciplíny a přemístí basketbalové hřiště mimo ovál. "A pak půjde o stavbu nového skateparku," dodal Ladislav Hrubý.

Všechny stavební akce dohromady mají vyjít na asi 35 milionů korun. Část peněz se podařilo ušetřit na zakázce na obnovu atletické dráhy, soutěž na zakázku na stavbu skateparku ještě nebyla, město čeká na vydání stavebního povolení. Všechny práce bude město hradit ze svých prostředků.

Při přípravě stavby budou město a zhotovitel spolupracovat i s atletickým klubem, aby se uzavření atletické dráhy omezilo na co nejkratší dobu.

V areálu na levém břehu Ohře v Chebu by se rekonstrukce a modernizace měla týkat i místní lanové dráhy. U ní ale město předpokládá práce až v dalších letech.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto mu cheb

Štítky ČR, správa, stavby, sporty, Cheb, Ladislav Hrubý, Ohře, rekonstrukce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Chebu začne rekonstrukce atletického areálu a stavba nového skateparku  |  Chebsko  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.