Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

V Chebu budou o víkendu míchat směs dobrého jídla, vína a muziky

Druhý ročník gastrofestivalu Wine & Fresh Food Festival nabídne nespočet dobrot jak pro dospělé tak i děti. K tanci i poslechu zahraje třeba kapela Wohnout nebo Janek Ledecký. Těšit se můžete i na dobré víno a to nejen z českých vinic.

„Festival se koná o víkendu 1. a 2. srpna v areálu Krajinka pod Chebským hradem. Jedná se o druhý ročník a vedle spousty kapel, které tady budou koncertovat po oba dny, nebudou chybět tradiční pokrmy indické, italské, vietnamské, ale i české kuchyně. Zajímavostí určitě bude smažený hmyz. Brána areálu bude otevřena v sobotu i v neděli od 10 do⁠ 22 hodin,“ říká Dominika Bártová, PR manažerka festivalu.

V areálu Krajinky budou desítky gastro stánků s pochoutkami z grilu, křupavými bagely, flammkuchen, domácími dortíky a buchtami, italským gelatem a také velkou spoustou dobrot pro děti.

„Z nápojů se můžete těšit na festivalovou kávu z domácí pražírny, dále třeba na speciální nápoj z kombuchy s léčivými účinky i na různé druhy vín. Kromě moravských nebudou chybět ani vína z Itálie. Organizátoři nezapomněli ani na pivaře,“ pokračuje dále PR manažerka.

Víkendový program je opravdu určen celé rodině. A pokud zrovna nebudete ochutnávat dobroty, můžete zavítat do barber shopu nebo dětského koutku.

„Tam bude připraveno malování na obličej a tetování. To bude otevřeno až do večerních hodin a tak si mohou nějaké to tetování vyzkoušet i dospělí,“ dodala Dominika Bártová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto WFFF

Štítky fresh food festival, Krajinka Cheb, tradiční kuchyně, Wohnout, Janek Ledecký, víno, Cheb, hudební skupina, vinice, jídlo, Chebský hrad, Itálie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Chebu budou o víkendu míchat směs dobrého jídla, vína a muziky  |  Chebsko  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.