Sobota, 13. září 2025, 11:00
Načepovat správně pivo Pilsner Urquell je velká věda a toto umění se do Plzně jezdí učit výčepní z mnoha zemí světa. Osm výčepních z Polska, Švédska, Maďarska či Španělska teď úspěšně dokončilo intenzivní čtyřdenní školení v plzeňském pivovaru....
Čtvrtek, 7. srpna 2025, 11:00
Zodpovědněji teď přistupují Češi v restauracích ke konzumaci alkoholu. Podle průzkumu Plzeňského Prazdroje v současnosti téměř dvě třetiny návštěvníků hospod a barů kombinují alko a nealko nápoje, objednají si k drinku malé občerstvení nebo pijí...
Pondělí, 4. srpna 2025, 07:21
Nealkoholické pivo se může zdát jako bezpečná alternativa pro děti, ale odborníci varují, že jeho konzumace může mít vážné důsledky pro jejich zdraví. I malé množství alkoholu v nápoji může ovlivnit vývoj dětského mozku a vytvořit návykové chování.
Sobota, 26. července 2025, 11:00
V nejnovějším průzkumu Barometr FOOD se ukázalo, že mezi oblíbenými jídly Čechů stále dominuje svíčková, která oslovuje 89 % populace. Nezůstává ale osamocena, na druhém místě se drží smažený sýr a mezi hospodskými klasikami vévodí hovězí tatarák,...
Pondělí, 14. července 2025, 19:35
Inspektoři České obchodní inspekce (ČOI) zjistili nedostatky při polovině kontrol, které provedli při 59. ročníku karlovarského filmového festivalu. Nejčastějším prohřeškem restauratérů a obchodníků bylo nedodržení avizované gramáže, ale také prodej...
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.