Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Volejbalisty Karlovarska opouští i polský smečař Wiese

Polský smečař Lukasz Wiese po čtyřech letech opouští volejbalisty Karlovarska. Třicetiletý hráč, který západočeskému klubu pomohl k dvěma mistrovským titulům, přestoupil do Steauy Bukurešť. Karlovarsko o tom informovalo v tiskové zprávě.

Wiese uvedl, že z české extraligy odchází se spoustou úžasných vzpomínek. "Nejraději vzpomínám na celou sezonu 2020/21. Do paměti se mi vryly zejména finálové souboje s Budějovicemi a Prahou. V takových zápasech jsou neuvěřitelné emoce, zvlášť když je vyhraješ," prohlásil.

Karlovarsko letos titul neobhájilo, v semifinále vypadlo s pozdějšími šampiony Lvy Praha. "Soutěž v Česku je na solidní úrovni, zejména prvních pět týmů má vysokou kvalitu. Když jsme kamkoliv jeli jako favorit, museli jsme se velmi soustředit, abychom vyhráli," doplnil Wiese.

Z Karlovarska odešli i blokaři Vojtěch Patočka a Adam Zajíček. Po Jiřím Novákovi, jenž se bude věnovat pouze reprezentaci před Evropskou ligou, mistrovstvím Evropy i olympijskou kvalifikaci, mužstvo převzal australský trenér Liam Sketcher.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto VK ČEZ Karlovarsko

Štítky Sport, volejbal, muži, Karlovarsko, Wiese

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalisty Karlovarska opouští i polský smečař Wiese  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.