Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Fandit můžete před halou, extraligový klub otvírá autokino

Volejbalisté Karlovarska hrají dnes třetí finálový duel proti Jihostroji České Budějovice. V sérii hrané na tři vítězná utkání vedou 2:0 a mohou rozhodnout o mistrovském titulu. Klub otvírá pro své fanoušky autokino před halou míčových sportů.

„Je velká škoda, že finálová série nezažije atmosféru plných hal. Oba týmy mají nejlepší fanoušky v extralize. Jako malou kompenzaci jsme si pro diváky připravili autokino, které bude před halou míčových sportů KV Arény, a fanoušek tak bude moci být o něco blíže k hráčům a zažít zase trochu jiný zážitek. Všechny moc zveme,“ říká manažer karlovarského týmu Ondřej Hudeček.

Otevření autokina ale znamená dodržování přísných podmínek, které jsou jasně specifikované na webových stránkách klubu. Mezi ty nejdůležitější patří rozestupy mezi vozidly a odpovědnost za to, že v jednom vozidle jsou pouze příslušníci jedné rodiny.  „Důležité je také upozornění, že po skončení utkání je třeba opustit parkoviště,“ dodává manažer.

Ten tak chce předejít případným přípravám na možné oslavy, kdyby se Karlovarsku podařilo dnes vyhrát i třetí finálový zápas. Klub si samozřejmě vzhledem k epidemiologickým nařízením nic takového nemůže dovolit. Navíc Ondřej Hudeček upozorňuje, že cesta k titulu může bát ještě hodně složitá. „Je třeba krotit veškerou euforii, titul je ještě daleko. Jihostroj je zkušený tým, a dokud není poslední balon na zemi, není nic rozhodnuto. Kluci ale hrají odvážně a s velikým nasazením, takže věřím, že nechají na palubovce vše, aby se mohli na konci radovat,“ dodává manažer Karlovarska.

A jeho slova potvrzuje i blokař Karlovarska Marc Wilson, který k dnešnímu duelu řekl: „Je lákavé oslavovat, ale dokud nezískáme třetí vítězství, nic není vyhráno.“

Pokud by s Karlovými Vary získal mistrovský titul, jednalo by se o jeho životní úspěch, který ještě nikdy v kariéře nezažil. „Ano, navíc je to unikátní situace. Je to nejenom moje první příležitost získat titul, ale jde vlastně o výsledek dlouhé, dvouleté práce. Loni jsme byli kvůli covidu označeni za neoficiální mistry, takže je to pro mě šance na dvojnásobné vítězství,“ připomíná loňskou nedohranou sezonu Marc Wilson.

Třetí finálové utkání mezi VK Karlovarsko a Jihostrojem České Budějovice se hraje dnes od 17:10 v Karlových Varech, konkrétně v míčové hale KV Arény. Pokud domácí zvítězí převezmou pohár pro Mistra České republiky, pokud prohrají, přesune se celá série do jižních Čech, kde by se čtvrtý duel hrál v pátek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto VK Karlovarsko/Aleš Bedlík

Štítky volejbal, extraliga, VK Karlovarsko, Karlovy Vary, play off, finále, Karlovarský kraj, České Budějovice, Ondřej Hudeček, Marc Wilson, KV Arena, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fandit můžete před halou, extraligový klub otvírá autokino  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.