Počasí dnes25 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Hokejový útočník Kofroň prodloužil o dva roky smlouvu s Karlovými Vary

Hokejový útočník David Kofroň uzavřel nový dvouletý kontrakt s Karlovými Vary, které si tím jeho služby pojistily až do konce sezony 2024/25. Čtyřiadvacetiletý odchovanec Kopřivnice posílil Energii loni v létě z mistrovského Třince.

Kofroň sehrál za Karlovy Vary jen 25 utkání a připsal si dvě asistence. V úvodu sezony se totiž zranil a byl více než dva měsíce mimo hru. Sehrál také sedm zápasů za prvoligový Sokolov a nasbíral 10 bodů za čtyři branky a šest přihrávek.

„Jsme rádi, že jsme se s Davidem dohodli na nové smlouvě. V sezoně jsme sice očekávali větší přísun bodů, ale ročník byl pro Davida velice smolný. Začal jej dobře, pak ale utrpěl nešťastné zranění, byl dlouho mimo a v podstatě dvakrát začínal sezonu. Jeho talent se tak nemohl plně rozvinout, my však vidíme jeho potenciál, proto jsme se dohodli na další spolupráci," řekl klubovému webu hlavní trenér Energie David Bruk.

Kofroň má v extralize na kontě dohromady 126 utkání, šest gólů a devět asistencí. Před odchodem na západ Čech hrál nejvyšší soutěž pouze za Třinec, který slavil titul v minulých třech dohraných ročnících extraligy v letech 2019, 2021 a loni. Nastupoval také za prvoligový Frýdek-Místek.

„Jsem rád, že můžu ve Varech pokračovat i poté, co sezona pro mě nebyla úplně šťastná. Vážím si toho, že mi vedení klubu i trenéři důvěřují. Já se jim budu chtít odvděčit co nejlepšími výkony a věřím, že budu pro tým větším přínosem," uvedl Kofroň.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Energie Karlovy Vary

Štítky Sport, hokej, extraliga, Karlovy Vary, Kofroň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejový útočník Kofroň prodloužil o dva roky smlouvu s Karlovými Vary  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.