Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Trenérské trio dostalo důvěru i do další sezony

Extraligové Karlovy Vary si pojistily služby tří trenérů, kteří zajišťují chod hokejového A týmu Energie. Jako hlavní kouč bude i nadále pokračovat Martin Pešout, který tak bude v lázeňském městě působit už pátou sezonu.

„S prací trenérů jsme spokojeni, za uplynulé čtyři roky udělali s mužstvem obrovský kus práce. Druhý rok po sobě budeme hrát play-off. I přesto, že se teď týmu aktuálně příliš nedaří, tak věříme, že ve vyřazovací části fanoušky opět potěší,“ přiblížil na klubovém webu důvody prodloužení dlouhodobé spolupráce majitel karlovarského klubu Karel Holoubek.

Společně s hlavním trenérem budou u týmu Energie pokračovat i Tomáš Mariška a Pavel Kněžický. Tato trojice u mužstva působí od roku 2017, kdy západočeský celek spadl z nejvyšší soutěže. To se povedlo hned změnit a Karlovy Vary se po roce vrátily mezi hokejovou elitu. V současné době má Energie stabilizovaný kádr a i přes aktuální herní a výsledkovou krizi se pohybuje v klidném středu tabulky. Situace je podobná loňskému ročníku, kdy se tým po dlouhé době opět vrátil do play – off. A to by nemělo Energii uniknout ani letos.

Aktuálně jsou Karlovy Vary na osmém místě extraligové tabulky s dostatečným náskokem na třináctou příčku. Ta v letošním nesestupovém ročníku znamená konec sezony, a nepostup do vyřazovacích bojů.

Po právě probíhající reprezentační pauze čeká mužstvo Energie hned v pondělí zápas na ledě lídra extraligové tabulky pražské Sparty.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hc energie

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, energie, HC Energie Karlovy Vary, trenér, Pavel Kněžický, HC Sparta Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trenérské trio dostalo důvěru i do další sezony  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.