Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 15. října 2024  |  Svátek má Tereza
Bez reklam

Prodával zboží, které ale neměl. Podvodníkovi z Chomutovska hrozí až dva roky vězení

Ze spáchání několika podvodů je obviněný šestadvacetiletý muž z Chomutovska. Podle policie měl na prodejním portálu na sociální síti nabízet různé druhy zboží, kterým ale nedisponoval. I přesto si nechal za prodeje zaplatit. Hrozí mu až dva roky vězení.

Obviněný šestadvacetiletý muž měl podle policie v letech 2022 a 2023 vystupovat pod uživatelským jménem na prodejním portálu na sociální síti. „Za pomoci chatovací aplikace měl oslovovat různé osoby, kterým ve zprávách nabízel různé druhy zboží, jako jsou například mobilní telefony či hodinky. Dále měl také reagovat na poptávky různého zboží,“ popsal policejní mluvčí Jan Kopřiva.

Podle něj si měl nejméně ve 14 případech nechat poslat peníze za zboží, které ale nedodal. Peníze si pak ponechal pro vlastní potřebu. Způsobená škoda je zhruba 55 tisíc korun. „V případě prokázání viny mu tak hrozí trest odnětí svobody až na dva roky," uvedl Kopřiva.

Ohodnoť článek

Foto Anh Tuan Tran

Štítky krimi, policie, zloděj, podvod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prodával zboží, které ale neměl. Podvodníkovi z Chomutovska hrozí až dva roky vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.