Počasí dnes17 °C, zítra16 °C
Středa 25. září 2024  |  Svátek má Zlata
Bez reklam

Zoufalé irské turisty zamčené o půlnoci v prázdné hotelové recepci vysvobodila až hlídka městské policie

Neplánované dobrodružství korunované výjezdem městské policie zažila dvojice turistů z Irska hned po příjezdu do Karlových Varů. Do jednoho z hotelů na Vřídelní ulici cizinci dorazili až kolem půlnoci a tím začaly jejich problémy.

„Shodou šťastných náhod se do hotelu dostali buď s příchodem, nebo odchodem (nebylo přesně řečeno) jiného ubytovaného hosta. Shodou náhod nešťastných je ale v hotelu následně zamkl. A aby toho nebylo málo, na recepci se už v tuhle noční hodinu nikdo nenacházel,“ popsala začátek potíží dvojice turistů mluvčí městské policie Nikola Záhorová.

Situaci se turisté rozhodli řešit prostřednictvím linky 112. Dovolali se operátorovi až do krásných Českých Budějovic, který zvonící telefon samozřejmě vzal. Naopak vytočené mobilní číslo uvedené na stránkách hotelu nevzal nikdo. A v tento moment vstupují do příběhu strážníci městské policie, kteří byli požádáni o součinnost při řešení ubytovacího nezdaru.

„Vyslané hlídce se po příjezdu k hotelu podařilo probudit jiného spícího hosta, který s výrazem lehce zmatené lesní včely odemkl vchodové dveře. Turisté tak nakonec museli počkat na příchod někoho, kdo je mohl ubytovat. Strážníci potom už nezjišťovali, zda byl příčinou potíží komunikační šum mezi personálem hotelu a turisty,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 38 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky irský turista, hotelová recepce, hlídka městské policie, hotel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zoufalé irské turisty zamčené o půlnoci v prázdné hotelové recepci vysvobodila až hlídka městské policie  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.