Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Při požáru rodinného domu v Jáchymově na Karlovarsku zemřel jeden člověk

Hasiči našli po požáru rodinného domu v Jáchymově na Karlovarsku jednoho mrtvého člověka. Další osoba utrpěla lehké zranění. Objekt v centru města začal hořet dnes dopoledne. Požár mají hasiči pod kontrolou a dohašují ho, řekl dnes před 17:00 mluvčí krajských hasičů Martin Kasal. Příčinu vyšetřovatelé zjišťují, hlavní silnice z centra Jáchymova na Boží Dar zůstává uzavřená.

Tělo bez známek života našli hasiči při průzkumu domu. Záchranáři na místě ošetřili jednu osobu s lehkými popáleninami. "Po celou dobu požáru zůstala záchranná služba na místě pro případ dalších raněných, zejména pak hasičů, což si vyžádal i velitel hasičského sboru," řekl mluvčí krajské záchranné služby Radek Hes.

Kvůli požáru byl před polednem vyhlášený druhý stupeň požárního poplachu, povoláno bylo pět jednotek hasičů. V domě hořelo celé podkroví, požár se rozšiřoval také na sousední dům. Nájemníky policisté evakuovali.

Místo po požáru nyní hasiči dohašují. "Požár je zcela pod kontrolou, je potřeba rozebrat část stropní konstrukce a dohasit skrytá ohniska pod plechovou střechou," uvedl Kasal. V domě zůstávají tři jednotky hasičů z původních pěti.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS KVK

Štítky ČR, požár, úmrtí, Jáchymov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při požáru rodinného domu v Jáchymově na Karlovarsku zemřel jeden člověk  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.