Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Zfetovaný muž se na skútru snažil ujet policii, neměl ani řidičák

Netradiční pronásledování mají za sebou sokolovští policisté, kteří si všimli muže na skútru, o kterém si mysleli, že má zadržený řidičský průkaz. Motorkář to po krátké honičce vzal přes trávník a marně se pokoušel ukrýt mezi garážemi. Následná kontrola u něj odhalila nejen to, že opravdu nemá řidičák, ale také, že usedl za řídítka po vlivem alkoholu i drog.

Projíždějícího skútru si hlídka všimla v ulici Závodu Míru v Sokolově. Díky místní znalosti policisté hned věděli, že je dotyčným řidičem třiatřicetiletý muž, který před časem přišel o papíry.

„Následně se policisté rozhodli skútr předepsaným způsobem zastavit, ale řidič začal zrychlovat a ujíždět ulicemi města Sokolov. Poté, co vjel řidič skútru na trávník, se policistům ztratil z dohledu. Následně policisté vypátrali odstavený skútr za jedním z domů,“ popisuje policejní mluvčí Jan Bílek.

Do pátrání po řidiči skútru se zapojili také dopravní policisté, kteří ho našli v ulici Sokolovská mezi garážemi. Muž se následně podrobil dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 0,56 promile.

„Zároveň se podrobil orientačnímu testu na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel s pozitivním výsledkem na látku amfetamin/metamfetamin. Následnou lustrací si policisté potvrdili, že muž má opravdu zadržený řidičský průkaz. Třiatřicetiletého muže policisté zadrželi a převezli na obvodní oddělení k provedení dalších úkonů,“ uzavřel Bílek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policejní honička, pronásledování, muž na skútru, bez řidičáku, jízda pod vlivem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zfetovaný muž se na skútru snažil ujet policii, neměl ani řidičák  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.