Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Vražda v Novém Sedle: Ženu po zavraždění přikryl dekou, chtěl peníze

Během jediného dne dopadli kriminalisté muže, který je podezřelý z vraždy své známé v Novém Sedle na Sokolovsku. Ženu napadl u ní doma údery do hlavy, poté ji přikryl dekou a odešel. Podle policie mu šlo majetkový prospěch. Osmačtyřicetiletému muži hrozí až výjimečný trest.

Obviněný muž měl v nočních hodinách z pátku na sobotu přijít do bytu v Novém Sedle, kde bydlela jeho dvaačtyřicetiletá známá. „Dvojice měla mít slovní rozepři ohledně získání omamných a psychotropních látek. Po tomto slovním konfliktu měl osmačtyřicetiletý muž ženu fyzicky napadnout několika údery do horní poloviny těla, konkrétně zejména do oblasti hlavy. Jednat měl s úmyslem ženu usmrtit a pro sebe získat majetkový prospěch,“ popsal mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Po útoku pak muž podle policie měl tělo přikrýt dekou a odejít. Tělo ženy pak po návratu z noční našel její přítel. „Ten jí měl ještě poskytnout první pomoc, ale v tu dobu již žena nejevila známky života. Rozsáhlým zraněním bohužel na místě podlehla,“ dodal mluvčí.

Kriminalisté se případem okamžitě začali zabývat a společně se Zásahovou jednotkou Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje v neděli kolem 18. hodiny osmačtyřicetiletého muže zadrželi v bytové jednotce nedaleko místa, kde ženu usmrtil. „Policejní vrchní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby. Na rozhodnutí soudu si muž počká v policejní cele,“ řekl Kopřiva.

V případě prokázání viny hrozí muži, který již byl v minulosti za vraždu ve stádiu pokusu pravomocně odsouzen, trest odnětí svobody na patnáct až dvacet let nebo výjimečný trest. „V roce 2023 se jedná o vůbec první případ vraždy dokonané či vraždy ve stádiu pokusu, kterým se kriminalisté na území Karlovarského kraje zabývali,“ uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky vražda, policie, nové sedlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Stačí se podívat do minulosti kdy po rozvratu v roce 89 soudruzi soukmenovci převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, Příběh Kmotra-agent StB Mrázek z Kolínska jako Rakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazi, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Někdo to rád horké, Kmotr, Sicilský klan, Obchodník se smrtí, Soukromá válka pana Wilsona, Vlk z Wall Streetu, Erin Brockovich, Vicepresident, Četa, Forest Gump o Vietnamu, o jejich dnešní vàlce Prof John J Mearsheimer university Chicago na YT Matěj Gottwald české titulky, film Už je zase tady'o nesmrtelnosti'té mafie která vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám prostřednictvím bílých koňů, loutek, komediantů, válečných trpaslíků, kudlanek, trubců neschopných něco skutečně dělat pro obyvatele Země kde žijí jak vidíme i u nás. Generál Hynek Blaško Trampoty EU a hlavně článek První výročí války na Ukrajině. Generál Petr Pelz na Inovace republiky - jsme jako před zahájením 1 světové váky. O eu Minúta pravdy Milana Uhríka, projev Alice Wedel Afd na yt Roman Kirsch české titulky a ukázka začerněných smluv Ursuly. Hodnocení Anděly Sara Wagenknecht. Exposlanec Jan Keller. O nás na ytU rádiu Martina Kociánová o nové totalitě, viru, vládních dezinformátorech, omezování svobody slova. Citát mužíka s pseudonymem rotschild 1763:Ti kteří chápou systém budou tak zainteresováni na vlastním zisku nebo závislí na prospěchu který systém přináší že z jejich řad nikdy opozice nevzejde. Masa lidí neschopná to mentálně pochopit bude však své břímě nést bez reptání. Možná že ani nebude tušit že celý systém je nepřátelský jejich vlastním zájmům... Probudí se lidé včas ? Mafie nemá peníze ? Viz písně Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou,Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Sami, Nightwork píseň pro obyvatele města Prahy, Pokáč Sexuální násilí, ABJ virtuálky, Pánové nahoře, Zdálky zblízka, Maškarní ples, Markéta, Mávátka, atd..

Středa, 5. dubna 2023, 14:28Odpovědět

František Martínek

Takže jí soudy, tedy naši politici a soudci dali jen pár let života a mohla ještě žít třeba 70 let a pachatel není souzen za vraždu jelikož byl zdrogovaný !! To je polehčující že bral drogy ? Bývalo to dříve u alkoholu. Ty drogy bral vědomě a věděl co se může stát a talk nese plnou odpovědnost. Jinak za smrt člověka jen 18 let v base je k smíchu. Ubohost ve vysokém rozlišení !!!!

Středa, 5. dubna 2023, 08:38Odpovědět

Libor Burian

Bendovské zákony a soudy nám na nás neustále vracejí své mafiánské psychopaty. Povolení ,měkkých' drog které často slouźí jako startovací a někde už i ,tvrdé' protože to je výborný kšeft který spolu s válčením, zbrojením, inflací, lichváři, vymahači, pasáky, vexláky, překupníky vody, energie, pašeráků drog, zbraní, lidí, kradených věci a aut, ,odborníci' kteří si vyplácejí násobky imaginární ,průměrné' mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám z míst kde je moc a tečou peníze které odklánějí. Mafie vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám prostřednictvím bílých koňů, loutek komediantů, válečných trpaslíků, kudlanek, trubců neschopných něco skutečně dělat pro obyvatele země kde žijí jak vidíme i u nás. Je třeba začít uklízet od starostů které lidé znají, nevolit mafii, vrátit moc lidem aby když si lidé zvolí starostou Šlachtu byl starostou Šlachta a ne spolek trpaslíků jako se stalo ve všech posledních volbách. Ods volilo necelých 12% voličů, neTop bez mandátu hlasů voličů. Redlrakušanovci se 6%starostů mezi na zákonech nezávislých kteří vykroužkovali piráty na páté kolo u vozu a pověsili si na svou stranu oprýskanou budovu černou vlajku mezi vlajky státní. Při každé příležitosti vidíme dehonestaci práce policie. Lidé se probouzí, je meetoo, kácenjí se sochy otrokářů, uvědomí si i němci že zfetovaní pervitinem, zfanatizovaní hiedlerovci, byli mafií poslaní na smrt zmrznutím bez zimní výstroje do SSSR za 2 s.v. ? !

Pondělí, 13. února 2023, 10:00Odpovědět

Vražda v Novém Sedle: Ženu po zavraždění přikryl dekou, chtěl peníze  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.