Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Ostrý sousedský spor vyvolává bušení válečku na nudle do futer. Žena to strážníkům názorně předvedla

K naprosto kurióznímu případu sousedského sporu vyjížděli v dopoledních hodinách strážníci karlovarské městské policie do jednoho domu. Tam na ně čekal oznamovatel, který si stěžoval na tíživý problém, který má se sousedkou bydlící v bytě pod ním o patro níže. Muži vadí, že sousedka něčím neustále bouchá do stropu.

„Sousedka blíže neurčeným předmětem ustavičně bouchá do stropu a to ve dne, v noci, čímž samozřejmě děsí moje malé ratolesti a ty se pak v nočních hodinách bojí chodit na toaletu,“ stěžoval si strážníkům majitel jednoho bytu. Strážníci se při prověřování oznámení následně přesunuli k bytu o patro níž, kde jim podala vysvětlení jeho obyvatelka.

„Žena k věci uvedla, že z bytu jejího souseda vychází soustavný hluk v podobě běhání dětí po plovoucí podlaze. Na ten je nucena upozornit boucháním válečku na nudle o futra. Nelenila a tuto nevídanou činnost hlídce názorně předvedla. Rozhořený plamínek naděje o urovnání dlouhodobých sousedských sporů ve strážnících vyhasl hned, jakmile mezi sebou začaly obě strany komunikovat,“ informovala o případu na svém webu Městská policie Karlovy Vary. Vzhledem tomu, že nedošlo k protiprávnímu jednání, které by mohli strážníci řešit, ukončili tuto záležitost s důrazem na urovnání pokřivených vztahů. Zda se to podaří, je ve hvězdách.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Zuzana Duzbabová

Štítky sousedský spor, bušení do futer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ostrý sousedský spor vyvolává bušení válečku na nudle do futer. Žena to strážníkům názorně předvedla  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.