Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kuriozní krádež objasněna. Zloděj očesal auta na nákladním vlaku, hrozí mu až dva roky za mřížemi

Policistům z Mariánských Lázní se podařilo objasnit kuriozní krádež, ke které došlo zhruba před měsícem na jednom vlakovém nádraží na Chebsku. Zloděj tam z nových vozů na nákladním vlaku ukradl kola. Policistům se zloděje podařilo velmi rychle vypátrat a teď ho čeká soud.

„Zloděj měl v polovině května letošního roku přijít kolem poledne k odstavenému nákladnímu vlaku na jednom z nádraží na Chebsku. Následně měl z nových osobních automobilů, který vlak převážel, demontovat alu kola i s pneumatikami. Nakonec měl takto ze dvou vozidel odcizit celkem čtyři alu kola s pneumatikami. Při demontování měl navíc svou neodbornou manipulací obě vozidla poničit. Tímto svým jednáním měl způsobit celkovou škodu téměř 50 tisíc korun,“ popsal mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Netrvalo dlouho a zloděj skončil v rukou policistů. „Ti se začali případem okamžitě zabývat. Po několika hodinách třicetiletého muže, který měl pneumatiky odcizit, policisté vypátrali. Ten se následně ke krádeži přiznal a policistům dobrovolně vydal všechny čtyři alu kola s pneumatikami,“ dodal Kopřiva. Za to zloději hrozí v případě prokázání viny až dva roky za mřížemi.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Chebsko, krádež, vlak, Škoda, Policie ČR, pneumatika, okres Cheb, Mariánské Lázně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kuriozní krádež objasněna. Zloděj očesal auta na nákladním vlaku, hrozí mu až dva roky za mřížemi  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.