Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie obvinila z vraždy muže, který nožem napadl jiného muže v Aši

Policisté obvinili šedesátiletého muže z vraždy, která se stala 24. května v Aši. Dva muži se tehdy na chodbě jednoho z domů pohádali a hádka skončila napadením nožem. Devětapadesátiletý muž zraněním podlehl. Policisté po několika dnech našli pachatele a obvinili ho z vraždy. Obviněný muž je vyšetřován na svobodě, informoval krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Obviněný muž měl podle policie v úterý 24. května letošního roku odpoledne na chodbě panelového domu v Aši spor s devětapadesátiletým mužem. Při vyhrocené hádce údajně mladší z mužů udeřil druhého a ten na to zareagoval tím, že vytáhl nůž a následně s ním devětapadesátiletého muže napadnul. "Tímto útokem mu měl způsobit bodnořezná poranění v horní části těla. Poté měl zraněný devětapadesátiletý muž odejít do své bytové jednotky, která se nacházela ve zmiňovaném panelovém domě. Obviněný muž měl z tohoto panelového domu, ve kterém nebydlel, odejít. O tři dny později, tedy v pátek 27. května, byl devětapadesátiletý muž nalezen ve své bytové jednotce bez známek života," popsal Kopřiva.


Záběry z místa, kde k události došlo.

Soudní pitva následně potvrdila, že bezprostřední příčinou úmrtí devětapadesátiletého muže byla právě bodnořezná poranění v horní části těla.

Po vyšetřování a domovních prohlídkách byl v úterý 7. června šedesátiletý muž zadržen. Policejní komisař navrhnul vzetí obviněného muže do vazby, to ale státní zástupce neakceptovat. V případě prokázání viny hrozí šedesátiletému muži trest odnětí svobody na deset až 18 let.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky ČR, kriminalita, vražda, , panelový dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie obvinila z vraždy muže, který nožem napadl jiného muže v Aši  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.