Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž neunesl rozchod s partnerkou. S pistolí v ruce jí vyhrožoval usmrcením

Až osm let za mřížemi hrozí muži, který vyhrožoval a vydíral svou bývalou partnerku. Kriminalisté proto zahájili trestní stíhání sedmačtyřicetiletého muže ze Sokolova. Jeho bývalá partnerka se s útoky potýkala už od první poloviny roku 2020.

„Obviněný muž měl v první polovině roku 2020 v jedné menší obci na Sokolovsku sedět v osobním automobilu značky Volkswagen se svou bývalou sedmadvacetiletou partnerkou. Po konverzaci měl obviněný začít ženě vyhrožovat usmrcením v případě, že s ním opět nebude v partnerském vztahu,“ popsal mluvčí policie Jakub Kopřiva.  

Podle něho měl muž po chvíli vzít na zadní sedačce položenou střelnou zbraň a přiložit jí k hlavě své bývalé partnerky. „Opět jí mě začít vyhrožovat a požadovat po ní, aby se k němu vrátila. S tím žena následně ze strachu o svůj život a zdraví souhlasila,“ dodal Kopřiva.

O několik měsíců později se podle policie měla situace opakovat. „V jiné obci na Sokolovsku měl sedmačtyřicetiletý muž přijít za svou bývalou partnerkou a znovu po ní měl požadovat, aby se k němu vrátila. Žena to měla odmítat a muž měl na to zareagovat tak, že jí měl začít vulgárně urážet a přitom jí vyhrožovat fyzickým napadením. Po chvíli jí měl rukama uchopit za hlavu a tím se snažit zamezit tomu, aby z místa odešla,“ uzavřel Kopřiva.

Případem se nyní zabývají policisté. V případě prokázání viny hrozí muži, který je v současné době ve výkonu trestu odnětí svobody za jinou trestnou činnost, až osm let za mřížemi.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky Sokolovsko, Policie ČR, napadení, Sokolov, Volkswagen, okres Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž neunesl rozchod s partnerkou. S pistolí v ruce jí vyhrožoval usmrcením  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.