Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Brutální napadení v Aši. Osm mužů přepadlo jediného, ten strávil tři týdny v nemocnici

Policisté z Chebu zahájili trestní stíhání osmi mužů, kteří 13. června v Aši brutálně napadli jiného muže. Ten po jejich útoku strávil tři týdny v nemocnici. Mužům za spáchání přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví hrozí osm let vězení.

„Osm obviněných mužů mělo v neděli 13. června letošního roku, kolem 2. hodiny v noci, brutálně fyzicky napadnout v Aši procházejícího pětatřicetiletého muže. Nejdříve ho měla začít skupinka napadat údery do horní části těla, a když pětatřicetiletý muž upadl na zem, tak měli pokračovat ve svém útoku,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva

Ležícího pětatřicetiletého muže měla skupinka několikrát udeřit do hlavy a kromě toho ho měli do oblasti hlavy i několikrát kopnout. „Po chvíli měli muži svého agresivního jednání zanechat a z místa odejít. Mezitím měla devětadvacetiletá žena, která pětatřicetiletého muže doprovázela, přivolat policejní hlídku,“ dodal mluvčí.

Napadený muž strávil tři týdny v nemocnici, na neschopence byl až do poloviny července. „Osmi obviněným mužům hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na tři roky,“ uzavřel Kopřiva.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky , napadení, policie, nemocnice, Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Brutální napadení v Aši. Osm mužů přepadlo jediného, ten strávil tři týdny v nemocnici  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.