Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hladový a nervózní. Host ve Varech napadl obsluhu, nyní mu hrozí vězení

Hodně přehnaně reagoval čtyřiatřicetiletý host restaurace v Karlových Varech, kam zavítal, aby si objednal jídlo. Při čekání ale zapomněl na dobré vychování. Obsluhu začal urážet a následně fyzicky napadl číšníka, který musel se zraněním do nemocnice.

Případ se odehrál v polovině srpna, nyní o něm podali policisté bližší informace. Muž si objednal pokrm, který chtěl zabalit s sebou. Jenže z neznámého důvodu při čekání ztratil kontrolu nad svým chování. Začal se chovat agresivně a požadoval vydání svého občerstvení.

Následně měl fyzicky napadnout obsluhu, která jej požádala o slušné chování a počkání na objednávku. Devětadvacetiletého číšníka měl podezřelý muž udeřit pěstí, načež se dalším útokům napadený bránil,“ popsal mluvčí policistů Eva Valtová.

Personál se nakonec atakům výbojného zákazníka ubránil a společně s kolegy vyvedl hosta ven. Napadený ale utrpěl zranění, kvůli čemuž musel na lékařské ošetření do nemocnice. „V případě prokázání viny hrozí podezřelému muži až dvouletý trest odnětí svobody,“ dodala Valtová.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky Karlovy Vary, Policie, Výtržnictví, Napadení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hladový a nervózní. Host ve Varech napadl obsluhu, nyní mu hrozí vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.