Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Při nehodě dvou aut u Karlových Varů zemřelo dítě a matka

Při tragické nehodě dvou osobních aut u Karlových Varů dnes zemřelo dítě a jeho matka. Další tři lidé se při střetu zranili, dva z nich převezl vrtulník do plzeňské nemocnice. Silnice číslo šest směrem na Prahu u střelnice je kvůli nehodě v obou směrech uzavřená, informoval dnes krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Podle serveru dopravniinfo.cz bude silnice uzavřena přibližně do 14:30.

Nehoda se stala v 10:25. Po střetu aut skončilo jedno z nich na střeše. Na místě zasahovalo pět posádek záchranné služby. Záchranáři aktivovali také leteckou záchrannou službu, která z místa převezla dvě zraněné do fakultní nemocnice v Plzni. Jednoho muže se středně těžkým zraněním převezli záchranáři pozemní cestou do Karlovarské krajské nemocnice.

„Záchranáři poskytli první pomoc také dvěma těžce zraněným osobám na místě, nezletilé dítě a matka, ti ale bohužel svým zraněním podlehli," řekl mluvčí krajské záchranné služby Radek Hes.

Podle mluvčího policie je silnice uzavřena kvůli přistání vrtulníku i kvůli vyšetřování nehody. Objízdná trasa pro osobní a autobusovou dopravu vede přes ulici Pražská. Pro nákladní dopravu objízdná trasa neplatí.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, úmrtí, zranění, Karlovy Vary, havárie, Praha, Fakultní nemocnice Plzeň, Karlovarská krajská nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při nehodě dvou aut u Karlových Varů zemřelo dítě a matka  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.