Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Syn terorizoval vlastní matku, vytáhl na ni nůž a nepustil ji ani na záchod

Osmadvacetiletý muž z Chodova na Sokolovsku řadu dní trápil své sousedy i svou vlastní matku. Vše začalo tím, že si lidé stěžovali, že dělá hluk i po desáté hodině večer. To však vyřešil dotyčný tím, že začal obyvatelům paneláku nadávat, vyhrožovat jim i polévat dveře vodou smíchanou s hlínou a cigaretovými nedopalky. Neušetřil ani vlastní matku, kterou napadl.

Sokolovští kriminalisté obvinili osmadvacetiletého muže z Chodova z vydírání, omezování osobní svobody, poškození cizí věci, nebezpečného vyhrožování a ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. Vše odstartoval už květnový incident, kdy muž rušil noční klid v panelovém domě.

„Následně měl vulgárně urážet a vyhrožovat své třicetileté sousedce. Po chvíli měl přistoupit k její bytové jednotce a vstupní dveře jí polít vodou smíchanou s hlínou a nedopalky. V tomto jednání měl pokračovat i v dalších dnech. Ženě měl opakovaně vulgárně nadávat a stejnou tekutinou jí polít zeď vedle vstupních dveří do bytu,“ popisuje policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Další spor na sebe nenechal dlouho čekat. Tentokrát se agresor nepohodl s šestadvacetiletou sousedkou. Po hádce měl ve svém bytě schválně dělat hluk. Problémy neskončily ani po měsíci, tentokrát ohrožoval svou třiapadesátiletou matku.

„Nejdříve jí měl vulgárně urážet, poté jí vyhrožovat a nakonec jí fyzicky napadnout. Po chvíli jí měl ohrožovat nožem. Kromě toho si měl vzít její mobilní telefon, přečíst si zprávy a telefon nakonec poškodit hozením o zem. Ženě měl také několikrát zamezit dojít si na toaletu,“ říká mluvčí.

Po asi třech hodinách začala žena ze strachu křičet o pomoc, což jejího syna vyděsilo a z bytu utekl. O několik hodin později už u něj byla policie, která u muže provedla orientační test na přítomnost alkoholu, který vyšel s pozitivním výsledkem 0,41 promile. Muž momentálně sedí ve vazbě a v případě prokázání viny mu hrozí až osmiletý trest.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky krimi, Chodov, Sokolovsko, policie, vydírání, vyhrožování, napadení, okres Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Syn terorizoval vlastní matku, vytáhl na ni nůž a nepustil ji ani na záchod  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.