Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Mladý řidič Audi riskoval a srazil se s dodávkou, výsledkem je šest zraněných

Dvaadvacetiletý řidič pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy a v ostré zatáčce mezi Karlovými Vary a Kyselkou přejel do protisměru, kde se srazil s projíždějící dodávkou. Spolu s mladým šoférem jeli v autě i další dva spolujezdci. V dodávce cestovali tři osoby, všichni skončili v nemocnici.

Na silnici II. třídy zhruba kilometr od obce Dubina se srazila dvě osobní auta. Dvaadvacetiletý řidič v autě značky Audi jel ve směru od Karlových Varů na Kyselku. Nezvládl však průjezd pravotočivou zatáčkou a přejel do protisměru. Bohužel tudy projížděla i sedmačtyřicetiletá žena za volantem dodávky. 

„Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče vozidla Audi a jeho dvou spolujezdců, zraněna byla také řidička a její dvě spolucestující. Všichni byli převezeni k lékařskému ošetření do nemocnice. Komunikace byla v místě dopravní nehody přibližně tři hodiny neprůjezdná. Policisté na místě odkláněli dopravu objízdnou trasou," uvedla policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Na místo vyrazila i jednotka hasičů, která se postarala o unikající provozní kapaliny. Oba řidiči se také podrobili dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla u obou s negativním výsledkem. „Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 110 tisíc korun. Případ je nadále v šetření dopravních policistů," dodala Týřová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZS KVK + PČR

Štítky krimi, doprava, nehoda, Karlovy Vary, Kyselka, policie, Audi, Dubina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý řidič Audi riskoval a srazil se s dodávkou, výsledkem je šest zraněných  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.