Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mladík byl při vloupání natolik hlučný, že na sebe sám upozornil policii

Pěkně smolný den zažil mladík v jedné obci na Karlovarsku. Vloupal se totiž do prodejny potravin, ze které si odnesl mimo jiné i několik lahví alkoholu. Při svém počínání nadělal takový hluk, že si jej všimli policisté vracející se z obchůzky.

Mladistvý zloděj se vloupal do obchodu odkud ukradl lahve s alkoholem, tabákové výrobky a hotovost. „Hluk z prodejny však přilákal pozornost policejní hlídky z obvodního oddělení Nová Role. Policisté, kteří se vraceli z obchůzky do svého vozidla, zaslechli nejprve rány a poté zahlédli mladíka, který měl utíkat z prodejny pryč. Po krátké chvíli jej zadrželi i s odcizeným zbožím, které bylo vráceno zpět jeho majiteli,“ popsala policejní mluvčí Eva Valtová.

Mladistvého lupiče už kriminalisté obvinili z krádeže, za což mu hrozí trest až na jeden rok. Obdobně si došlápli vyšetřovatelé i na dva zloděje, kteří vykrádali sklepní kóje v panelovém době v Habartově.  

„Podařilo se jim vstoupit do sklepních prostor. Poté měli vniknout do jedné ze sklepních kójí a tu prohledat. Nakonec z ní měli odcizit vibrační brusku a vrtačku. To ale nebylo z jejich strany vše, protože ve svém jednání měli pokračovat a mělo se jim podařit vniknout ještě do jedné sklepní kóje. V té měli odcizit několik kusů malířských barev. Po chvíli měli s odcizenými věcmi z panelového domu utéct,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Ačkoli dvojice napáchala škody jen za čtyři tisíce korun, hrozí jim až tříletý test, neboť už oba muži byli dříve za krádeže odsouzeni.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky krimi, Karlovarsko, Habartov, krádež, lupič, zloděj, policie, Karlovarský kraj, Nová Role

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík byl při vloupání natolik hlučný, že na sebe sám upozornil policii  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.