Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Vyhrožoval kamarádovi své expartnerky, výhružky směřoval na jeho dceru

S rozchodem se evidentně nedokázal smířit devětadvacetiletý muž z Karlovarska. Telefonicky totiž kontaktoval kamaráda své bývalé přítelkyně a snažil se ho přinutit, aby se s ženou přestal stýkat. K tomu přidal i několik textových zpráv, ve kterých uváděl, že když tak neučiní, ublíží jeho dceři.

„Nech ji na pokoji, nebo budeš litovat.“ Asi takové zprávy dostával kamarád šestačtyřicetileté ženy od jejího bývalého partnera. Vše začalo několika telefonáty, pak následovala řada výhružných SMS zpráv.

„Obviněný muž měl telefonicky kontaktovat kamaráda své bývalé přítelkyně. V hovoru jej měl nutit, aby přerušil veškerý kontakt se šestačtyřicetiletou ženou. V případě, že tak neučiní, ho měl zastrašovat výhružkami týkající se jeho dcery. Ve stejný den mu měl následně zaslat několik zpráv, ve kterých měl stále trvat na svém požadavku,“ uvedla policejní mluvčí Eva Valtová.

Že to agresor myslí vážně mu došlo ve chvíli, když přede dveřmi svého bytu našel výhružný vzkaz napsaný na papíře. Vytočil proto okamžitě linku 158 a policii vše nahlásil. Kriminalisté už dotyčnému sdělili obvinění ze spáchání přečinu vydírání, za což mu hrozí až čtyřletý pobyt za mřížemi.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, vydírání, vyhrožování, policie, Karlovy Vary, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyhrožoval kamarádovi své expartnerky, výhružky směřoval na jeho dceru  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.