Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Policisté pátrají po svědcích smrtelné nehody, při které muže srazil nákladní vůz

Tragická nehoda se odehrála v Chebu ve Vrázově ulici. Řidič nákladního auta couval směrem ke kruhovému objezdu a pravděpodobně přehlédl jednačtyřicetiletého muže, který zde pracoval. Ten po nárazu utrpěl mnohočetná zranění, kterým podlehl. Policisté nyní žádají o pomoc případné svědky.

„Ve středu 3. března letošního roku došlo v dopoledních hodinách k dopravní nehodě, při které bohužel jednačtyřicetiletý muž z Aše utrpěl mnohočetná zranění neslučitelná se životem. K dopravní nehodě mělo dojít tak, že osmapadesátiletý muž z Františkových Lázní, jako řidič nákladního motorového vozidla značky Iveco, měl poblíž kruhového objezdu v ulici Vrázova v Chebu na stavbě couvat,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Při tomto manévru pravděpodobně muže přehlédl a srazil jej zadní částí vozu. Nyní se chebští kriminalisté obrací s prosbou na veřejnost a hledají motoristy, kteří se v onen den pohybovali po komunikaci č. III/2149 ve směru od Chebu ke kruhovému objezdu Cheb-Dvory, a to přibližně ve čtvrt na deset dopoledne. Doufají, že se jim ozve někdo, kdo má například ve voze palubní kameru.

„Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení nebo na lince 158,“ dodal mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, policie, Cheb, svědci, pátrání, kruhový objezd, dopravní nehoda, Iveco, , Františkovy Lázně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po svědcích smrtelné nehody, při které muže srazil nákladní vůz  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.