Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Trojice mladíků napadla na parkovišti muže baseballovou pálkou

Velice neférově si počínala trojice mladých útočníků. Ti se na parkovišti v Chebu vrhli na dvacetiletého muže. Jeden z násilníků ho dokonce několikrát udeřil baseballovou pálkou. Oběť skončila po útoku v nemocnici.

Teprve devatenáctiletý mladík a jeho dva o rok starší kumpáni napadli na chebském parkovišti dvacetiletého muže z Tachovska. Ten se s nimi původně na místě sešel. Brzy se ale začali u auta hádat.

„Po slovní rozepři měl jeden z trojice dvacetiletého mladíka chytit a další ho měl několikrát udeřit baseballovou pálkou do různých částí těla. Kromě toho ho měl několikrát udeřit i pěstí a přitom mu vyhrožovat zabitím v případě, že mu nevydá peněženku,“ okomentoval případ policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Třetí z trojlístku násilníků vyhrožoval lidem sedícím v autě. Jedna z osob nakonec uvedla, že na místo míří policie. To přimělo násilníky k útěku.

„Po tomto útoku musel dvacetiletý mladík, kterému nakonec trojice nic neodcizila, vyhledat lékařské ošetření,“ dodal Kopřiva. Trojici mladých pachatelů teď hrozí až desetiletý trest

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krimi, napadení, Cheb, krádež, policie, okres Tachov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trojice mladíků napadla na parkovišti muže baseballovou pálkou  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.