Počasí dnes8 °C, zítra5 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Muž se zbraní v ruce přepadl benzínku, odnesl si několik tisíc

, aktualizováno 25. prosince 2020, 15:50

Dnes ráno přepadl maskovaný muž čerpací stanici v Sokolově, obsluze přitom vyhrožoval s pistolí v ruce. Policie se proto obrací s prosbou na případné svědky, pokud jste místem projížděli, nebo muže poznáváte, obraťte se na linku 158 nebo nejbližší policejní služebnu.

V pátek okolo půl osmé ráno dorazil muž na pumpu v Sokolově. „V tuto dobu vstoupil do prostoru benzinové čerpací stanice, přešel k pokladnám a s namířenou krátkou střelnou zbraní požadoval po obsluze vydání finanční hotovosti. Poté, co mu pokladní vydala finanční hotovost několik tisíc korun, z místa činu odešel,“ popisuje policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Muž je vysoký asi 170 až 175 centimetrů, na sobě měl tmavou bundu, rifle a kapuci přes hlavu. Obličej si také maskoval nasazenou rouškou. Na nohou měl černé tenisky s bílým pruhem a přes rameno pánskou tašku na tmavém popruhu.

„Žádáme svědky, aby v případě jakýchkoliv informací k této osobě či poznatky k tomuto případu volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu a přispěli tak kriminalistům k objasnění tohoto případu,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com / PČR

Štítky krimi, přepadení, krádež, policie, Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se zbraní v ruce přepadl benzínku, odnesl si několik tisíc  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.