Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Po útoku basebalovou pálkou zůstala na benzince zraněná žena

Incident mezi čtyřmi ženami se odehrál na čerpací stanici v Karlových Varech před několika dny. Dvaadvacetiletá žena útočila basebalovou pálkou, došlo i na kopy a tahání za vlasy.

„Dvaadvacetiletá žena nejprve u jedné čerpací stanice v Karlových Varech přistoupila k o rok mladší ženě a zaútočila na ní basebalovou pálkou. Po několika úderech ale napadená žena útočnici chytila za vlasy a strhla ji na zem, kde jí z ruky pálka vypadla. Toho mladší žena využila, zvedla jí a několikrát sokyni udeřila. Ve vzájemném napadání ženy  pokračovaly a do útoku se přidaly i další dvě ženy, které byly na čerpací stanici s nimi. Třiadvacetiletá žena měla jednu z žen táhnout za vlasy k vozidlu a dvacetiletá druhou kopnout do zad,“ popisuje bitku policejní mluvčí Eva Valtová.

Tři žen následně z místa střetu odjely a na místě zůstala pouze původně napadená jednadvacetiletá zraněná žena. Ta musela být převezena do nemocnice k lékařskému ošetření.
 
Účastnice incidentu byly předvolány k výslechu na policejní služebnu. Tam se měla dostavit i dvacetiletá žena, kterou přímo do areálu obvodního oddělení policie přivezla o rok starší kamarádka. „Ta ale nerespektovala umístěnou dopravní značku zákaz vjezdu všech vozidel s dodatkovou tabulkou mimo vozidla policie. Z tohoto důvodu byla policisty zastavena a kontrolována. Následnou lustrací bylo zjištěno, že za volant usedla i přes platný zákaz řízení všech motorových vozidel. Policisty poté rovnou následovala na oddělení k provedení dalších procesních úkonů,“ pokračuje dále policejní mluvčí s tím, že policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary - město sdělili všem ženám podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Jednadvacetileté a o rok starší ženě dále sdělili podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví spáchaného ve stádiu pokusu a jednadvacetileté navíc ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.
 
„Dvaadvacetileté a o rok mladší ženě nyní hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Další podezřelá dvojice by mohla být do vězení poslána až na dva roky,“ dodala Eva Valtová.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky útok, policie, zranění, vězení, Karlovy Vary, čerpací stanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po útoku basebalovou pálkou zůstala na benzince zraněná žena  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.