Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Rok a půl znásilňoval, vydíral a fyzicky napadal přítelkyni, na soud čeká ve vazbě

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání šestadvacetiletého muže z Mariánských Lázní, kterého obvinili ze spáchání zločinů týrání osoby žijící ve společném obydlí, znásilnění, vydírání a přečinů krádeže a porušování domovní svobody.

„Mladík z Mariánských Lázní soustavně psychicky týral, vulgárně urážel a ze žárlivosti nadávat své osmadvacetileté přítelkyni. Činil tak v jejím bytě rovněž v Mariánských Lázních i před jejich dětmi. Kromě toho jí měl také několikrát fyzicky napadnout a v několika případech donutit k pohlavnímu styku,“ popisuje případ policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Pachatel navíc vůbec nebral ohledy na skutečnost, že je žena těhotná.  Navíc se několikrát vloupal do jejího bytu.

„K incidentům docházelo od loňského března do začátku října letošního roku. V září navíc obviněný muž vytrhl ženě z ruky mobilní telefon, který poničil. Následně ženě vyhrožoval fyzickým napadením v případě, že celou věc oznámí na policii,“ doplňuje policejní mluvčí s tím, že žena vše nakonec policii ohlásila.

Policisté muže po několika dnech zadrželi a policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby.

„Státní zástupce návrh akceptoval a muž byl převezen do vazební věznice. Tam si počká na vynesení rozsudku, který ho může poslat až na deset let do vězení,“ dodal Jakub Kopřiva.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, uvěznění, znásilnění, Mariánské Lázně, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Burda

Pánové redaktoři, odkdypak státní zástupce rozhoduje o tom, jestli někdo půjde do vazby? Když už nemáte právní vzdělání, mohli byste mít alespoň právní povědomí.

Čtvrtek, 15. října 2020, 16:12Odpovědět

Rok a půl znásilňoval, vydíral a fyzicky napadal přítelkyni, na soud čeká ve vazbě  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.