Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kriminalisté pátrají po svědcích tragické nehody u Františkových Lázní

Při střetu s osobním automobilem zemřel třiasedmdesátiletý chodec. Policisté vědí, že v době nehody projíždělo v místě střetu několik vozidel. Jejich řidiče žádají o zavolání na linku 158.

„K tragické dopravní nehodě došlo ve středu 30. září 2020 kolem 20:50 hodin na silnici č. I/21 ve směru od Chebu na Aš před křižovatkou u obce Františkovy Lázně – Aleje. S třiasedmdesátiletým chodcem se zde srazilo osobní vozidlo Mercedes, které řídil jednadvacetiletý řidič. Při dopravní nehodě chodec utrpěl zranění, kterým na místě podlehl,“ sdělila policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou v šetření kriminalistů. Dle dosud zjištěných informací mělo v době dopravní nehody místem projíždět několik nezjištěných vozidel.

„Kriminalisté žádají řidiče těchto vozidel, aby se přihlásili a pomohli tak svými informacemi při vyšetřování. Případní svědci mohou volat na bezplatnou telefonní linku 158. Informace k této dopravní nehodě je možné také sdělit na kterémkoliv obvodním oddělení policie,“ dodává policejní mluvčí.  

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, Chebsko, chodec, smrt, policie, vyšetřování, svědci, Františkovy Lázně, dopravní nehoda, Mercedes-Benz, Cheb,

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté pátrají po svědcích tragické nehody u Františkových Lázní  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.