Počasí dnes8 °C, zítra5 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Poznáváte muže na videu? Mohl by objasnit případ zvrhlíka, který sahal mladé ženě pod sukni

Karlovarští kriminalisté mají novou horkou stopu, která by pomohla odhalit muže, který obtěžoval u Horního nádraží v Karlových Varech mladou ženu. Ta procházela kolem se sluchátky na uších, a tak neslyšela, že se k ní muž blíží. Zvrhlík využil její nepozornosti, sáhl ji pod sukni a osahával na intimních partiích. Muž na videozáznamu mohl být svědkem, proto se policisté obrací s prosbou na veřejnost.

Dosud neznámý muž měl na stezce z Horního vlakového nádraží směrem na Ostrovský most obtěžovat mladou ženu. Využít měl její nepozornosti, neboť měla v uších sluchátka s puštěnou hudbou a neslyšela, když k ní přicházel. K poškozené měl zezadu přistoupit a sáhnout jí pod sukni a osahávat jí na intimních partiích. Poškozená žena se zalekla, polila ho horkou kávou a poté z místa utekla,“ popisuje červencový případ policejní mluvčí Eva Valtová.

Vyšetřovatelé nyní zveřejnili videozáznam, na kterém je zachycený možný svědek, který by mohl vnést do případu nové světlo. Pokud jej poznáváte, volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky policie, video, svědek, sexuální obtěžování, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poznáváte muže na videu? Mohl by objasnit případ zvrhlíka, který sahal mladé ženě pod sukni  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.