Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vloupal se do bytu své přítelkyně, vyhrožoval jí a vynutil si peníze

Sedmatřicetiletý muž chtěl po své bývalé přítelkyni zpět alimenty, které ji zaslal na bankovní účet. Když mu je odmítla vydat, začal jí vyhrožovat, že zdemoluje zařízení bytu.

„Sedmatřicetiletý muž v brzkých ranních hodinách poničil vstupní dveře do bytu své bývalé přítelkyně. Násilně si je otevřel a vstoupil do bytu, kde jeho bývalá přítelkyně byla společně se svými dvěma nezletilými dětmi. Po výměně názorů chtěl po ženě navrácení finančních prostředků, které jí poslal na péči o jejich společnou dceru,“ popisuje případ policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Žena mu nejprve peníze odmítala vydat. Jenže muž jí začal vyhrožovat, že pokud mu peníze nedá, tak poničí zařízení bytu.

„Žena dostala strach, že muž byt opravdu poničí, tak mu měla finanční prostředky vydat. Kromě toho mu ze strachu dala i mobilní telefon. Muž poté z bytu odešel. Svým jednáním měl ženě způsobit škodu přibližně 4 tisíce korun,“ doplnil mluvčí s tím, že chebští kriminalisté muži sdělili podezření ze spáchání přečinu vydírání a porušování domovní svobody a v případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na čtyři roky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky vydírání, peníze, násilí, policie, Chebsko, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vloupal se do bytu své přítelkyně, vyhrožoval jí a vynutil si peníze  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.