Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilec házel z okna sklenice, květináč i popelníky

Hosté na zahrádce restaurace se stali terčem podnapilého muže, který na ně z okna svého bytu nejprve pokřikoval a poté začal vyhazovat různé předměty. Některé z nich dopadly na slunečník, který poničily.

„Pachatelem těchto věcí byl šestatřicetiletý muž z Karlovarska. Před sedmou hodinou večerní v podnapilém stavu nejprve z okna svého bytu vulgárně pořvával na hosty sedící na zahrádce restaurace. Jeho agrese však eskalovala a muž následně ze svého bytu vyhazovat různé předměty. Vzduchem létaly skleněné popelníky, sklenice a také květináč plný hlíny,“ popisuje policejní mluvčí Eva Valtová.

Všechny vyhozené věci dopadaly před vchod restaurace a na slunečník, který svým jednáním pachatel poškodil. Celý incident ukončila až přivolaná policejní hlídka, která muže na místě zadržela.

„Na výzvu policistů se muž podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,39 promile alkoholu. Policisté muži sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví,“ dodala mluvčí s tím, že muž se podobného chování dopustil opakovaně a proto mu hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky opilec, výtržnictví, vězení, restaurace, policie, Karlovarsko, okno, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Luboš Kalina

Ten by to neměl pít ani ředěný,jouda...

Středa, 12. srpna 2020, 23:59Odpovědět

Opilec házel z okna sklenice, květináč i popelníky  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.