Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Rozzuřený pár zaútočil před obchodním domem na ženu a jejího syna

Při nákupu v obchodním domě v Karlových Varech upozornila šestatřicetiletá žena jeden pár, že nemají nasazenou roušku. Místo, aby dvojice vzala věc na vědomí, začala ženu slovně urážet. Hádku ukončil až pracovník ostrahy. Konflikt měl ale dohru na parkovišti, kde napadli ženu i jejího syna.

Ve večerních hodinách vyrazila šestatřicetiletá žena na nákup. U pokladen měla potkat pětačtyřicetiletého muže s jeho o čtyři roky mladší partnerkou. Podle napadené neměli ani jeden zakrytá ústa a nos obličejovou rouškou. Proto se je na to snažila upozornit. Dvojice ale začala na ženu slovně útočit. Hádku ukončil až pracovník ostrahy, který rozzuřený pár vyvedl ven.

,,Jejich spor však pokračoval na parkovišti, kde měl vyvrcholit až ve fyzické napadení. Oslovená žena měla poškozenou chytit za vlasy a strhnout na zem, kde jí měla opakovaně udeřit pěstí do hlavy. Muž měl fyzicky napadnout jejího osmnáctiletého syna, který se snažil svou matku bránit,“ uvedla policejní mluvčí Eva Valtová.

Pár měl poté z místa odjet. Nyní agresivnímu muži hrozí dvouletý test. Ženě dokonce o rok vyšší, neboť se už v minulosti dopustila podobného jednání. Nošení roušky ve vnitřních prostorách, jako jsou právě obchody, je stále platným na řízením vlády. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky napadení, útok, násilí, krimi, policie, Karlovy Vary, rouška, obchodní dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozzuřený pár zaútočil před obchodním domem na ženu a jejího syna  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.