Počasí dnes8 °C, zítra5 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

FOTO: Mladík se pokusil zabít svou bývalou přítelkyni a třicetiletého muže. Oba je přejel autem

Dvojnásobný pokus o vraždu. Přesně takový případ mají teď na stole karlovarští kriminalisté. Teprve pětadvacetiletý mladík neunesl rozchod se svou o dva roky mladší přítelkyní. Tu nejprve pronásledoval, po více jak měsíci překročil k hrůznějším činům. A expartnerku i s jejím přítelem se pokusil přejet autem.

Nejprve pronásledování, pak vyhrožování po telefonu. Pětadvacetiletý muž se nemohl smířit s rozchodem. Svou bývalou neustále pronásledoval, dokonce měl sedět v autě před jejím domem i celé hodiny. Jeho agresivní chování se začalo stupňovat, když jí opakovaně volal, že pokud se k němu nevrátí, tak jí ublíží.

,,Vše vyvrcholilo v pondělí dne 18. května 2020 krátce před půlnocí v Sokolově, kdy měl na ulici vyhrožovat zabitím své bývalé přítelkyni a 30letému muži, který jí doprovázel. S úmyslem oba usmrtit je měl následně srazit osobním motorovým vozidlem. Po nárazu oba upadli na zem,“ okomentovala případ policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Následně měl mladý muž z auta vystoupit a do straženého muže nadále útočit. Oba chodci utrpěli vážná zranění. Druhého dne už krajští kriminalisté muže obvinili u pokusu o vraždu. Zhrzenému muži teď hrozí 20 let vězení nebo výjimečný trest.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky Sokolov, krimi, policie, pronásledování, vyhrožování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Mladík se pokusil zabít svou bývalou přítelkyni a třicetiletého muže. Oba je přejel autem  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.