Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Po hádce skončila žena v bezvědomí, útočník je vyšetřován na svobodě

Z pokusu vraždy policie obvinila šestapadesátiletého muže ze Sokolovska. Ten neudržel nervy na uzdě a po hádce napadl třiačtyřicetiletou ženu, kterou několikrát udeřil do obličeje. Když se přestala hýbat, zavolal záchranku.

Kriminalisté z Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje zahájili trestní stíhání šestapadesátiletého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu.

„K incidentu došlo v sobotu 2. května v malé obci na Sokolovsku. Zmiňovaný muž popíjel alkohol s třiačtyřicetiletou ženou, se kterou společně obýval byt. V odpoledních hodinách došlo mezi oběma k hádce, po které měl muž ženu fyzicky napadnout,“ popisuje sled událostí policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Muž ženu několikrát udeřil do obličeje. Mlátit ji přestal až poté, co se ležící žena přestala hýbat.

„Po tomto útoku obviněný přivolal záchrannou službu, která zraněnou ženu převezla ve velmi vážném stavu do sokolovské nemocnice. Ve večerních hodinách policisté šestapadesátiletého muže zadrželi,“ pokračoval mluvčí.
 
Policejní vrchní komisař podal podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, avšak soudce neshledal vazební důvody a vyšetřování tak probíhá na svobodě.
 
„V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na 18 let. V Karlovarském kraji je to letos druhý pokus o vraždu, přičemž ten první, v Chebu byl dokonán,“ dodal Jakub Kopřiva.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky vražda, Sokolovsko, policie, vazba, vězení, okres Sokolov, Karlovarský kraj, Nemocnice Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po hádce skončila žena v bezvědomí, útočník je vyšetřován na svobodě  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.