Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Velká jarní soutěž. Kingston je s vámi

PR článek

Každý den, když zapínáte počítač, zvedáte telefon, volíte na displeji teplotu v bytě, zadáváte navigaci v autě, nakupujete na e-shopu, s velikou pravděpodobností přicházíte do kontaktu s řešeními společnosti Kingston. Jsou většinou neviditelná, ale zásadní pro fungování všech zařízení.

Kingston je největší nezávislý světový výrobce paměťových produktů. Pomáhá nalézt řešení používaná v běžném životě k práci i zábavě od notebooků a stolních počítačů přes velká data až po zařízení využívající IoT v chytrých či nositelných zařízeních, v prototypování a výrobě na míru.

Největší světoví výrobci počítačové techniky a poskytovatelé cloudových služeb se ve svém vývoji spoléhají na Kingston. Tým Kingstonu a jeho zaujetí pro věc posouvá technologie, které nás provázejí každý den. Kingston nevyrábí jenom produkty, ale pomáhá naplnit očekávání svých zákazníků a vytváří řešení, která dokážou něco změnit k lepšímu.

Ať už jde o přidanou hodnotu ve formě prodloužené životnosti nebo vestavěného zabezpečení, o poradenství, o přemýšlení, jak bude uživatel s produktem pracovat, nebo celoživotní a prodloužené záruky na paměťové moduly, SSD a USB flashky, Kingston je tu pro vás, Kingston je s vámi. #KingstonIsWithYou

Jak zrychlit pomalý počítač

Typ disku – SSD znamená obrovský krok pro všechny typy počítačů. Už po několik let postupně nahrazují pomalejší pevné disky – HDD. SSD narozdíl od HDD nemá pohyblivé části a rozdílně přistupuje k práci s daty. Tím pádem je rychlejší, odolnější proti vibracím a otřesům, tišší a také spotřebuje méně energie. SSD existují v různých formátech i s různým rozhraním.

Formáty SATA nejlépe slouží k oživení počítače, snadno nahrazují HDD disky nebo starší SSD. Ideálním kandidátem pro dodání nové energie staršímu počítači je model KC600. Nabízí okamžité zrychlení práce, odpadá s ním dlouhé čekání u načítající se obrazovky. Má dlouhou životnost. Dostupný je v kapacitách od 256 GB do 2 TB, a tak uspokojí všechny, kdo potřebují pracovat s velkým objemem dat, i ty, kdo hledají tu nejpříznivější cenu při zachování kvality.

Protože Kingston stále přemýšlí, jak uživatelům co nejvíce vyjít vstříc, dodává KC600 i s aktualizačním balíčkem – upgrade kitem. Díky němu lze disk vyměnit snadno v servisu nebo v případě pokročilejších počítačových nadšenců i svépomocí. Starší disk se díky tomuto balíčku může proměnit v disk externí, záložní. KC600 upgrade kit obsahuje 2,5" SSD, 2,5" USB obal na SSD, 3,5" držák a montážní šrouby, napájecí a datový kabel SATA, adaptér (7 mm – 9,5 mm) a software pro klonování (překopírování) hard disku.

Nejnovějším formátem SSD je M.2 s rozhraním NVMe PCIe, jako například model KC2500, který patří k naprosté špičce, pokud jde o rychlost a výkon. Tyto formáty se objevují v novějších modelech počítačů. Pro zrychlení notebooků malých rozměrem se nejlépe hodí novinka, model NV1 NVMe PCIe SSD.

Jak vybrat ten správný disk? Poradí v servisu, většina prodejců má také dobře zpracované články na téma: Jak vybrat správný disk. Kingston má na svých stránkách www.kingston.com velmi chytrý nástroj konfigurátor (okénko Search by System/Device), kam stačí vložit model počítače a systém vybere, které komponenty jsou pro něj nejvhodnější.

Velká jarní soutěž

KingstonDnešní doba práce, učení se a bavení se z domova klade obrovské nároky na naše počítače a na způsoby, jak pracujeme s daty. Díky soutěži můžete se společností Kingston oživit svůj unavený počítač, anebo zajistit rychlý přenos svých souborů z počítače do počítače.

CENY V SOUTĚŽI

1. cena

Obnovující sada včetně SSD disku do notebooku – KC600 SSD Upgrade Kit 1 TB

2. - 5. cena

Rychlý a výkonný USB-A Flash disk DT Kyson 128 GB

6 - 10. cena

USB Flash disk DT Duo 64 GB, který umožňuje zároveň přenos z USB-A i USB-C, které využívají některé modely tabletů a notebooků, včetně MacBooků

 

Soutěž byla ukončena, níže jsou uvedena jména výherců, kteří budou kontaktováni. Gratulujeme výhercům a všem ostatním děkujeme za účast!

1) Petr Křenek

2) Milan Lískovec

3) Veronika Vejvodová

4) Vladimír Smolař

5) Josef Tomšovský

6) Noemi Dvořáčková

7) Simon Rubeš

8) Miroslav Vonášek

9) Martin Pospíšil

10) Marek Belokostolský

Velká jarní soutěž

Kde se dobře uplatní KC600 SSD disk?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Kingston, soutěž, IT, SSD disk, počítač, solid-state drive, notebook, Flash disk, MacBook, Martin Pospíšil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velká jarní soutěž. Kingston je s vámi  |  Soutěže  |  Drbna  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.