Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Výzva pro obyvatele Mariánských Lázní

Krajská hygienická stanice vyzývá účastníky plesu ze dne 7. března, aby zůstali v domácí karanténě. V pondělí mají kontaktovat svého praktického lékaře.

Účastníci plesu v Mariánských Lázních by měli zůstat v domácí karanténě. Podle zástupců Krajské hygienické stanice a Krajského úřadu Karlovarského kraje se jedná o všechny účatsníky plesu v hotelu Gala hotels ze dne 7. března. Hygienici dnes vydali tuto výzvu:

"Krajská hygienická stanice Karlovarského kraje v souvislosti s šířením nákazy koronavirem vyzývá občany, kteří se zúčastnili plesu dne 7. 3. 2020 v hotelu GALA HOTELS, Chateau Monty SPA Resort, Příkrá 218, 353 01 Mariánské Lázně, aby zůstali v domácí karanténě a v první pracovní den TELEFONICKY kontaktovali svého praktického lékaře k vystavení karantény na dobu 14 dnů, tj. do 21. 03. 2020."

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay

Štítky koronavir, bezpečnost, Karlovarský kraj, Mariánské Lázně, karanténa, ples, Krajská hygienická stanice, GALA HOTELS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výzva pro obyvatele Mariánských Lázní  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.