Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Úterý 22. října 2024  |  Svátek má Sabina
Bez reklam

Karlovarští hygienici čekají na výsledky 28 dnešních a včerejších testů. Krajský úřad bude uzavřen

V Karlovarském kraji zatím zůstává 9 případů prokázané nákazy. Dnes podstoupilo testy 18 lidí. Výsledky vyšetření zatím nejsou známy. Krajský úřad se od zítra zavírá veřejnosti. Podatelna zůstane v provozu.

Čtyřiapadesát negativních a devět pozitivních testů na nákazu koronarivem. To je dosavadní statistika Krajské hygienické stanice Karlovarského kraje. Ta k dnešnímu dni eviduje 44 osob v karanténě. „Čekáme na výsledky osmadvaceti testů, které byly provedeny včera a dnes,“ uvedla mluvčí hygienické stanice Michaela Zajíčková s tím, že tři nakažení pacienti jsou z Karlových Varů a šest z Mariánských Lázní.

Důležitou informaci večer zveřejnil Krajský úřad Karlovarského kraje. Ten zůstane v souvislosti se šířením nákazy koronavirem od 16. 3. 2020 preventivně uzavřen pro veřejnost.

„Ředitelka Krajského úřadu Karlovarského kraje Martina Vránová v souvislosti s prevencí šíření onemocnění COVID-19 rozhodla o úplném zrušení úředních hodin Krajského úřadu Karlovarského kraje. Veškerá podání je možné činit v podatelně krajského úřadu, prostřednictvím e-mailové zprávy podepsané zaručeným elektronickým podpisem, datovou schránkou ID siqbxt2 nebo poštou. Zaměstnanci krajského úřadu budou i nadále vykonávat činnosti v samostatné i přenesené působnosti,“ řekla mluvčí krajského úřadu Jana Pavlíková s tím, že dotazy veřejnosti týkající se zrušení úředních hodin krajského úřadu je možné směřovat na e-mail: info@kr-karlovarsky.cz.

V případě neodkladných záležitostí jsou pro telefonní či e-mailový kontakt k dispozici veřejnosti kontaktní údaje na vedení a zaměstnance Karlovarského kraje zveřejněné na internetových stránkách kraje.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto kr-karlovarsky

Štítky koronavir, bezpečnost, Karlovarský kraj, hejtman, krajský úřad, infekční onemocnění, Krajská hygienická stanice, Karlovy Vary, Jana Pavlíková, Mariánské Lázně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarští hygienici čekají na výsledky 28 dnešních a včerejších testů. Krajský úřad bude uzavřen  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.