Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chybí vám poslední vánoční dárky? Sáhněte po kosmetice, dárkových balíčcích nebo zdravých dobrotách

PR článek

Do Vánoc zbývá posledních pár dní. Pokud patříte mezi ty, kteří nakupování dárků nechávají na poslední chvíli, nebo jste prostě měli moc hektický prosinec a na nakupování nebyl čas, nezoufejte. Ani teď totiž není nic ztraceno. Přinášíme tipy na dárky, které můžete pořídit snadno a rozhodně s nimi nešlápnete vedle.

Tip na dárky pro ženy

Co se výběru dárků pro ženy týče, nemůžete sáhnout vedle, pokud zamíříte do obchodů s kosmetikou. Ať už vyberete něco z dekorativní kosmetiky, péče o tělo nebo vlasy, vždy sklidíte úspěch. A protože je výběr opravdu velký, přinášíme tři tipy, co můžete své ženě, přítelkyni, mamince, dceři nebo kolegyni pořídit.

Růžový bio balíček

Absolutním hitem posledních let je růžová voda. Už naše babičky věděly, že tento zázrak z listů růže je nepostradatelný pro zdravě vypadající pokožku. Ženy ji milují nejen pro její krásnou vůni, ale i pro všestranné využití. Funguje jako pleťová voda, fixace make-upu, hydratuje a zpevňuje pleť, omezuje vznik vrásek a je ideální jako regenerující obklad na oči. Pořídit ji můžete v drogeriích dm buď samostatně nebo v dárkovém balení spolu s růžovým máslem.

Dotek moře

I přesto, že mají být Vánoce svátky klidu, shánění dárků a příprava na Štědrý den s sebou nesou také určitou dávku stresu. Skvělou volbou je proto dárek, který bude hýčkat pokožku a mysl zároveň. Vyzkoušejte Balea dárkovou sadu Sea Minerals s tělovou emulzí, tělovým peelingem a sprchovou pěnou. Tělová emulze se snadno nanáší a rychle vstřebává. Složení s mořskými minerály a výtažkem z leknínu zanechá pokožku příjemně jemnou a vláčnou. Tělový peeling s mořskými minerály jemně odstraní odumřelé kožní buňky. Sprchová pěna s jemným složením myje pokožku šetrným způsobem, zanechá ji příjemně hebkou a je vhodná pro každý typ pokožky.

Voňavé Vánoce

Sázkou na jistotu je nová vůně. I tu můžete v drogeriích dm pořídit. Vybrat můžete buď samostatně nebo v dárkovém balení, u kterého většinou kromě voňavky najdete například tělový krém. Pokud tápete s výběrem, vyzkoušejte dárkovou sadu Seductive od značky Guess. Svou vonnou symfonii rozehrává svěžím ovocem. Ucítíte hrušku, bergamot a černý rybíz. Květinové tóny v srdci vytváří jasmín, květ afrického pomerančovníku a vzácný kosatcový kořen. Exotičnost směsi dodává omamné kadidlo a elegantní sladkou tečku vanilkově-dřevitý akord.

Tipy na dárky pro muže

Že je kosmetika jen ženskou parketou? Omyl. I pro přítele, manžela, dědečka nebo třeba syna můžete v kosmetice vybrat produkty, které je pod stromečkem zaručené potěší.

Kvalitní kosmetika na vousy a tvář

Ať už máte doma vousáče nebo spíš někoho, kdo si potrpí na hladkou tvář, oba mají něco společného. O své vousy se musí pravidelně starat. A pokud vám balení žiletek nepřijde originální, sáhněte pro kvalitní kosmetiku na vousy a tvář. V dm drogerii můžete vybírat ze širokého sortimentu produktů, které nakombinujte do speciálního balíčku.

Péče o tělo nekončí v posilovně

Na vlně péče o zevnějšek budeme pokračovat i v druhém tipu. Kromě produktů na vousy a tvář totiž můžete pořídit dárkové balení sprchových gelů, antiperspirantů nebo krémů. Vybrat můžete z pečlivě připravených dárkových sad, jejichž součástí jsou často praktické toaletní tašky. Zvolit můžete ale i sety v opravdu originálních baleních jako je třeba dřevěný soudek, truhla nebo luxusní dřevěná krabice od Old Spice.

Neodolatelné pochoutky

Všeobecně zažitý stereotyp, že ženy mají rády sladké a muži si pochutnají jen na klobáse a pivu, dnes už dávno neplatí. Trend zdravé stravy v posledních letech zcela zamíchal kartami a jak ženy, tak muži se stále více snaží žít a jíst zdravě a tomu samozřejmě přizpůsobují i mlsání. Připravit tedy můžete košík plný lahodných dobrot z dm. Zkuste nakombinovat různé slané a sladké snacky jako třeba plátky sušeného manga, kandovaný zázvor v hořké čokoládě, para ořechy, mandlovou pomazánku, sušené maso a exotické tahini. Fantazii se zde meze opravdu nekladou.

Tipy pro děti

Na poslední chvíli můžete v dm vyřešit i dárky pro děti. Stejně jako pro muže a ženy najdete dárkové balíčky, které děti potěší hlavně designem a něčím navíc. Vyzkoušejte například dárkové sady pro holky a kluky, kde kromě nezbytné kosmetiky najdete batůžek ve tvaru slona nebo jednorožce.

A na závěr pro vás máme jeden tajný tip. Pokud si stále nevíte s výběrem dárku rady, pořiďte dm dárkovou kartu, kterou necháte načíst na požadovanou částku jednoduše u poklady. Obdarovaný si pak vybere jednoduše sám, jaký dárek ho potěší.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky Vánoce, dárky, dm drogerie, tipy, kosmetika, pokožka, vousy, Štědrý den, Guess

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Chybí vám poslední vánoční dárky? Sáhněte po kosmetice, dárkových balíčcích nebo zdravých dobrotách  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.