Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Zakoupením vánočního losu ve Vřídelní kolonádě lze přispět na dobrou věc

Po loňském úspěchu je také v letošním roce v pavilonu Vřídelní kolonády od středy 8. prosince umístěn vánoční Vřídelní strom. Na něm jsou ozdoby plné losů. Výtěžek z prodaných losů bude věnován na činnost sportovních klubů hendikepovaných sportovců v Karlových Varech. Losy jsou ukryté v ozdobách a lze je získat po zakoupení kuponu v hodnotě 50 korun.

„Mezi výhrami se objeví například voucher na prohlídku podzemí Vřídla, poukazy na kapry a vánoční stromky z Linhartu, plavenky, poukazy na lázeňské procedury, ale třeba i jízda lankovou, obrazy z městské galerie, křížovky apod. a spousta drobných dárků. Vyhrává téměř každý los," informoval mluvčí kar,ovarského magistrátu Jan Kopál.

Vřídelní kolonáda bude otevřená každý den od 10 do 17 hodin. Prostory Vřídelní kolonády zdobí Vřídelní strom již druhým rokem, tentokrát jde o stříbrný smrček, který městu darovaly Lázeňské lesy Karlovy Vary.

„Vánoce a tento adventní čas je obdobím dobrých skutků a tak zakoupením vánočního losu můžou nejen Karlovaráci pomoci a finančně podpořit hendikepované profesionální sportovní kluby ve městě. Loňský výtěžek byl téměř 25.000 korun a věřím, že se i v letošním roce povede podobnou sumu vybrat. Návštěvníci Vřídelní kolonády si mohou odnést různé, i velmi hodnotné dárky, a tak z vánočního stromku ve Vřídle budou mít radost obě strany, sportovní kluby i samotní výherci. Doufám, že ozdobený vánoční strom ve Vřídle se stane novou karlovarskou vánoční tradicí," dodává primátorka města Andrea Pfeffer Ferklová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Tisková zpráva | Foto Magistrát města Karlovy Vary

Štítky Vřídelní kolonáda, Vřídelní stroj, prodej losů, vánoční losy, charita, sportovní klub, Karlovy Vary, vánoční stromek, termální pramen, Lázeňské lesy Karlovy Vary, Andrea Pfeffer Ferklová, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zakoupením vánočního losu ve Vřídelní kolonádě lze přispět na dobrou věc  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.